Brave Brskalnik

Prvi brskalnik, ki plačuje Kriptovalute uporabnikom!

Internet Explorer, Mozilla Firefox in Google Chrome so trenutno najbolj priljubljeni brskalniki na svetu (za računalnike in prenosnike). Za delež na trgu se bo z njimi spopadel nov zanimiv akter, ki sliši na ime Brave.

Eden vodilnih ljudi v ozadju novega brskalnika je Brendan Eich, ki je imel prste vmes tudi pri uspehu Firefoxa. Eich je veteran na internetni sceni, saj je med drugim tudi izumitelj Java Script jezika.

Brave obljublja izjemno hitro delovanje ter izostanek nadležnih oglasov. Eich je izdal beta verzijo brskalnika, katero lahko dol prenesete tukaj. Možno jo je uporabiti na Applovem OS X ter iOS, Microsoftovem Windowsu ter Googlovem Androidu.

Eichov brskalnik bo deloval hitreje ne samo zaradi izostanka oglasov, ampak tudi zaradi izogibanja elementom, ki glede na zgodovino brskanja generirajo uporabniku prilagojene oglase. Tako bo tudi povečal zasebnost uporabnikov, kar je še ena velika prednost brskalnika.

Trenutno so v Bravu na mestih, kjer drugi brskalniki prikazujejo oglase, le praznine, ki opominjajo uporabnika, da brskalnik ne prikazuje oglasov.

Brskalnik Brave so razvili na podlagi Chromiuma, ki je temelj brskalnika Google Chrome. To pomeni, da sta razvoj in podpora trenutno v domeni Googla. Ker gre za enega od ustanoviteljev Firefoxa, je zanimivo, da Eich ni uporabil tega brskalnika za temelj. Razlog za to je, da je Chrome trenutno v širši uporabi kot Firefox in tako tudi bolj testiran s strani uporabnikov. 

KriptoKapital je uradno priznan založnik Brave podjetja.

Kako pridobiti Kriptovaluto BAT z Brave Brskalnikom

 • Kliknite Brave ikono za prenos brskalnika
 • Namestite Brave Brskalnik
 • Zažene se čarovnik za nastavitve
 • Kliknite “Let’s go” za začetek
 • Kliknite “Import“, da vam prenese zaznamke iz drugih brskalnikov kot so Chrome, Firefox, Opera..
 • Kliknite “Settings” za nastavitev vaše domače strani. Privzet iskalnik je Google.
 • Kliknite “Choose your theme” za temo brskalnika. Na voljo je “Light” bela, ki je privzeta ali “Dark” črna. 
 • Manage your shields“, Brave vam na kratko opiše njegovo prednost za blokiranje nezaželjenih oglasov. Če menite, da je filter za blokiranje oglasov premočen si lahko nivo filtra spremenite v nastavitvah.
 • Kliknite “Enable Rewards“, da lahko omogočite nagrajevanje avtorjev ali spletnih strani, ki jih radi obiskujete z kriptovaluto BAT. Lahko tudi pošljete TIP oz. donacijo direktno spletni strani ali lahko tudi nastavite, da prejmejo od vas mesečno plačilo (monthly payment).
 • Kliknite “YES, I’M IN!” za ustvarjanje denarnice kriptovalute BAT. Odvisno od datuma, vam Brskalnik Brave dodeli 15 BAT ali več kriptovalut v vašo denarnico. Zadnja slika prikazuje, da kriptovaluta BAT še ni pripravljena za vas. Imate informacijo v nastavitvah za vaš naslednji prispevek kriptovalute BAT.
 • Dostop do denarnice se nahaja na desni strani naslovne vrstice brskalnika, ikona BAT kriptovalute.
 • Če kliknite “Rewards Settings” vam pokaže informacijo koliko BAT kriptovalut imate v denarnici, kdaj bo naslednji prispevek BAT kriptovalute, katere strani so uradno priznane založnik Brave podjetja in koliko vaše pozornosti oz. plačila prejmajo od vas.
 • Če kliknite “Add Funds” vam pokaže razne naslove denarnic kriptovalut kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin in BAT. Tako lahko napolnite denarnice, da pošljete na te naslove kriptovalute. Pazite pri prenosu kriptovalut, da pošiljate pravo kriptovaluto na pravi naslov.

Želite pridobiti znanje o Kriptovalutah, njihovih tehnologijah in namenu? Ponujamo vam izobraževanje o Kriptovalutah in menjalnicah Kriptovalut, naučimo vas vse o varnosti Kriptovalut in rudarjenju Kriptovalutč. Ponujamo tudi možnost KriptoKapital Naložbe in še več.

S klikom na sliko vas bo povezava pripeljala na našo stran. kjer najdete več informacij o izobraževalnih paketih.

Kje Kupiti Bitcoin in ostale Kriptovalute?

Kupite ga lahko s klikom na gumb Registracija, kjer vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Coinbase.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Dodatna ugodnost: Z nakupom nad 80 € dobite dodatnih 10 $ (8 €) za nakup kriptovalut.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Binance.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Kucoin.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Kontakt

Close Menu