Wirex je Britansko veliko podjetje, ki ponuja kriptovalute, povezane z debetnimi karticami, digitalno valuto in fiatno valuto oz. denarno. Podjetje ponuja tudi plačilne rešitve. Storitve Wirex so dostopne prek spletne strani in mobilnih aplikacij. V tem članku predstavljamo nepristranski pregled Wirex. Wirex kartice so verjetno najbolj enostavna rešitev za shranjevanje in porabo kriptovalancev v vsakodnevnem življenju.

Podjetje, ki je bilo formalno znano kot E-Coin, ponuja kartico Visa, ki omogoča pretvorbo in porabo kriptovalut, tako kot tradicionalni denar. Kartico lahko uporabljate v vseh sprejemljivih prodajnih mestih Visa. Poleg tega se mobilna aplikacija Wirex uporablja za pretvorbo, pošiljanje in upravljanje računov in sredstev.

Platforma Wirex je zasnovana na najsodobnejši tehnologiji blockchain za izboljšanje učinkovitih transakcij z digitalnim denarjem. Wirex podpira britanski funt, evro in ameriški dolar pod fiat kategorijo. Po drugi strani pa storitev podpira Bitcoin, Litecoin, Ethereum, WAVES in XRP pod kriptovalutami. Storitve Wirex so na voljo v približno 130 državah, ki se bodo kmalu razširile v ZDA.

Prvi koraki z Wirexom

Odpiranje računa z Wirex je brezplačno. Vse kar potrebujete je veljaven e-poštni naslov in mobilni telefon za preverjanje. Uporabniki se lahko registrirajo prek spletne strani www.wirexapp.com, mobilne ali namizne aplikacije. Preden lahko uporabljate določene funkcije, morajo uporabniki zagotoviti dokazilo o bivanju (POR) in dokazilo o identiteti (POI).

Za podjetje POR lahko uporabniki uporabijo račun za električno energijo ali bančni izpisek. Za dokazovanje identitete lahko uporabite državni potni list, vozniška dovoljenja, osebno izkaznico ali delovno dovoljenje. Vsi dokumenti POI morajo navajati polna imena uporabnikov. Overitev dokumentov traja od sedem do deset dni.

Ko so preverjeni, lahko uporabniki zaprosijo za kartico Wirex Visa. Kartica je povezana s katerokoli od podprtih kripto valnih denarnic. Uporabniki, ki zaprosijo za kartico GBP ali EUR, dobijo povezani valutni račun.

Uporabniki s preverjenimi računi lahko uporabljajo Wirex za pretvorbo kriptovalut v denarno valuto (fiat) in pošiljanje denarja kjerkoli brez potrebe po banki. Nazadnje, Wirex denarnica prihaja z integracijo Shapeshift, ki podpira shranjevanje velikih kriptov na račun Wirex.

Registracija

Registrirajte svoj račun Wirex.

www.wirexapp.com

Vaš račun Wirex bo pripravljen v samo nekaj klikih. Za najboljšo ponudbo lahko Wirex ustvarite svoj osebni kripto račun in naročite debetno kartico.

Overitev
Če želite uporabiti glavne prednosti podjetja Wirex, morate overiti svojo identiteto. To ne traja dolgo. 

Za dodajanje sredstev na svoj račun imate na voljo nekaj možnosti: dodajte kripto ali fiat v svoj račun Wirex ali kupite kripto.

Naročite svojo prvo Wirex kartico.
Potrebujete kartico, preden lahko opravite nakup z Wirex. Če želite naročiti kartico, izberite želeno kartico, vnesite svoje osebne podatke, naslov bivanja in želeni način plačila.

Dodajte nekaj sredstev na kartico.
V računu imate kartico in kripto, ki čakata na porabo. Kaj je naslednje? Naložite kripto na kartico (takoj jo pretvorite v valuto kartice).

Kripto nakup?
Vedno lahko kupite kriptovalute, če ste Wirex imetnik kartice.

Prenesite mobilno aplikacijo Wirex.
Če želite uporabljati Wirex on-the-go, prenesite uporabniku prijazno aplikacijo: iOS | Android. Za dodatne informacije o aplikaciji preberite razdelek za pomoč za aplikacijo Wirex Mobile App.

Zagotovite varnost računa za Wirex.
Omogoči preverjanje pristnosti z dvema faktorjema za največjo varnost.Razširi besedo. Priporočite Wirex svojim prijateljem.

Varnostne prednosti Wirex

Uspeh spletnih denarnic je odvisna od varnosti. Wirex je certificiran za PCI DSS, edinstveno varnostno prednost, ki presega trenutne industrijske standarde. Wirex ima druge zanimive varnostne lastnosti, ki so privlačne za uporabnike.

Na nadzorni plošči lahko uporabniki pregledajo transakcije svojih računov s kartico. Ta funkcija omogoča enostavno prepoznavanje sumljivih dejavnosti na spletni denarnici in kartici.

Uporabniki lahko blokirajo kartico kadarkoli, če je izgubljena ali ukradena s spletnega mesta in aplikacije. Kartica je aktivirana tudi z lahkoto, ko je bila obnovljena. Predvsem noben od zaposlenih v podjetju Wirex nima dostopa do podrobnosti o kartici uporabnika Te informacije so zavarovane s pooblastili za kartice, ki so shranjene v banki Wirex.

Vse Wirex denarnice imajo tehnologijo Multi-Sig. Sistem zagotavlja, da vse vpletene strani odobrijo prenos sredstev. Tehnologija generira edinstvene kode, ki jih lahko uporablja vsak uporabnik.

Spletna stran Wirex odpravlja posredovanje posrednikov prek šifriranja SSL. Platforma Wirex uporablja 256-bitni SSL. Po drugi strani pa imamo dvofaktorsko preverjanje pristnosti, ki od uporabnika zahteva, da ima svoj telefon, preden dostopa do svojega uporabniškega imena in gesla.

Osebne denarnice, ki jih je ustvaril Wirex, niso shranjene na strežnikih platforme. Uporabnik dobi lastno denarnico s tremi zasebnimi ključi, shranjenimi na različnih napravah. Ta model je privlačen za kupce, saj zmanjšuje možnosti, da bi bil vdrl.

Wirex mesečna naročnina

Vsak imetnik računa Wirex mora plačati mesečno nadomestilo za vzdrževanje. Znesek se plača ne glede na dejavnost na računu in se odšteje od vaših sredstev. V primeru, da vaša kartica ali račun nima sredstev, samodejno preide na negativne številke, odjemalec pa se mora dopolniti. Neplačevanje pristojbin po dveh mesecih vodi do deaktivacije računa in kartice. Kupec mora plačati čakajoče stroške pred odprtjem drugega računa.

Kartica Wirex Virtual je na voljo za €2,67 in je takoj uporabna. Za debetno kartico je treba plačati 17 evrov, vključno z vsemi stroški, kot je dostava.

Dodajanje sredstev na Wirex račun

Sredstva lahko dodate na račun Wirex s kreditnimi / debetnimi karticami, bančnimi nakazili v Združenem kraljestvu, SWIFT-om in izmenjavo kriptovarn v fiat. Wirex podpira največ 5000 £ / 5000 € / 5000 $ na dan, ko nakazujete z debetnimi ali kreditnimi karticami. Depoziti, ustvarjeni prek tega kanala, so trenutni.

Za bančne nakazila v Združenem kraljestvu nimamo omejitev. Vendar pa je maksimalno stanje na računu 15000 £ / 16000 € / 20000 $. Če je depozit omejen z računom, se transakcija odbije. Ta način odlaganja traja približno eno uro, da se odraža. Uporabniki lahko svoje evro račune financirajo tudi s primarnim bančnim nakazilom, potem ko je podjetje Wirex povezalo račune z IBAN.

Če držite kripto v določeni denarnici, lahko preprosto opravite izmenjavo v računu Wirex.

Pomembno je omeniti, da ima vsaka kartica Wirex, povezana z valutnim računom, enako stanje. Kartico lahko uporabite za spletna plačila, medtem ko je račun bistvenega pomena pri transakcijah s kriptovalnimi valutami, polnjenju z uporabo tradicionalnih bančnih metod.

Nakup kriptovalut z Wirexom

Wirex omogoča enostavno nakupovanje večih kriptovalut. Kriptovalute so kupljene takoj po dodajanju sredstev na računa ali kartice s storitvami, kot je PayPal. Transakcija je brezplačna. Postopek nakupa kriptovalut pomeni preverjanje identitete. Uporabnik mora naložiti ID in fizični naslov za pomoč pri postopku Know-Your-Customer. Kupljene kriptovalute so shranjene v denarnici podjetja Wirex. Uporabnik lahko pošlje, shrani ali pretvori kripto v fiat valuto.

Bonusi za uporabnike

Tako kot velike finančne platforme ima tudi Wirex bonuse za uporabnike. Za vsako opravljeno transakcijo kupec dobi 0,5% nabavne vrednosti v bitcoinih. Prihodki od tega bonusa se lahko kopičijo v premišljen znesek, če še naprej zbirate denar nazaj. Kreditiranje je takojšnje.

Wirex uporabniški vmesnik

Platforma Wirex je preprosta in enostavna za uporabo. Zasnova je uporabniku prijazna. Mobilna aplikacija Wirex ima edinstveno funkcionalnost. Aplikacija vključuje dostop do izmenjave, kartičnih storitev, denarnice v enem vmesniku. Poleg tega deluje debetna kartica Wirex kot vsaka druga kartica.

Wirex združuje spletno denarnico, izmenjavo in kripto debetno kartico na enem mestu. Ta funkcija omogoča porabo in prenos več kriptovalut. Primeren je za uporabnike na poti. Poleg tega zmožnost debetne kartice, da porabi precejšnje kripturilne valute, naenkrat postavi Wirex v edinstven položaj med drugimi konkurenti s kriptovalutami.

Želite pridobiti znanje o Kriptovalutah, njihovih tehnologijah in namenu? Ponujamo vam izobraževanje o Kriptovalutah in menjalnicah Kriptovalut, naučimo vas vse o varnosti Kriptovalut in rudarjenju Kriptovalutč. Ponujamo tudi možnost KriptoKapital Naložbe in še več.

S klikom na sliko vas bo povezava pripeljala na našo stran. kjer najdete več informacij o izobraževalnih paketih.

Kje Kupiti Bitcoin in ostale Kriptovalute?

Kupite ga lahko s klikom na gumb Registracija, kjer vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Coinbase.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Dodatna ugodnost: Z nakupom nad 80 € dobite dodatnih 10 $ (8 €) za nakup kriptovalut.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Binance.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Kucoin.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Kontakt

Close Menu