Kriptovaluta
Neo

Kriptovaluta-Neo-Org-Logo

Kriptovaluto NEO mnogi pogosto imenujejo “Kitajski Ethereum”. Je prva decentralizirana, odprtokodna Kriptovaluta in Blockchain platforma, ki se je začela na Kitajskem. NEO označuje sebe kot “porazdeljeno omrežje za pametno gospodarstvo”.

Poleg NEO Kriptovalute ima NEO še kripto kovanec imenovan GAS (znan tudi kot ANC-Antcoins).

PAMETNA EKONOMIJA = Digitalna sredstva + Digitalna identiteta + Pametne pogodbe (smart contaracts)

Včasih Kriptovaluta Antshares danes Kriptovaluta NEO

22. junija 2017 se je Antshares preoblikoval in prijavil kot NEO pred 200 udeleženci v Microsoftovi pisarni v Pekingu. Prenovili so svojo profesionalno podobo. NEO je bil izbran kot ime, ker “NEO” v grščini pomeni “novost in mladost”.

Ekipa Neo

Soustanovitelj in osrednji razvijalec

Tao Rongqi

Ter drugi razvijalci, operaterji in sodelavci v skupnosti

 Generalni sekretar

Dve Kriptovaluti Neo | Gas

NEO

prej znan kot Antshares (ANS).

GAS

prej znan kot Antcoins (ANC)

Kriptovaluta NEO

Kriptovaluta NEO deluje kot investicijski kovanec Blockchain-a NEO. Maksimalno število kovancev je 100 milijonov, ki se bodo uporabljali za ustvarjanje blokov, upravljanje omrežja, spremembe v omrežju in drugih zahtevah glede konsenza. Teh 100 milijonov kovancev je bilo vnaprej rudarjeno med nastankom geneznega bloka.

Edinstvena stvar, ki jo ponuja Kriptovaluta NEO je to, da za razliko od drugih Kriptovalut ni deljen; najmanjša enota bo vedno 1.

Kriptovaluta GAS

Kriptovaluta GAS ima tudi 100 milijonov maksimalne kapacitete, vendar deluje kot gorivo za Blockchain NEO. Za razliko od NEO je GAS deljen s faktorjem 1/10 ^ 8 in ni bil predhodno rudarjen. 100 milijonov kovancev GAS bo končno ustvarjenih z razpadnim algoritmom v približno 22 letih. GAS se bo uporabljal za dodeljevanje sredstev in omrežne stroške za operacije, kot so vodenje DApps, pametne pogodbe in zagotavljanje spodbud za vzdrževanje blokov.

Prihodnost Kriptovalute NEO

NEO je velik projekt s potencialom, ki se lahko enači s Kriptovaluto Ethereum.

Proof Of Work ali Proof Of Stake

NEO se ukvarja s posebej razvitim proof of stake (POS) mehanizmom konsenza, kar je verjetno najboljši dokaz o razpoložljivem mehanizmu. Blockchain NEO je tudi kvantni računalniški dokaz, ki ga uvršča v vrh vprimerjavi z drugimi projekti z Blokchainom.

Kaj je Neo iz vidika programerjev

Programiranje pametnih pogodb in DApp-ov v glavnih programskih jezikih, kot so C #, Go in JAVA, je velika prednostna točka NEO. To je pozitivna stvar za razvijalce, saj zniža vstopno oviro za njih in zmanjša faktor časovnih stroškov za učenje novega pametnega pogodbenega jezika.

Želite pridobiti znanje o Kriptovalutah, njihovih tehnologijah in namenu? Ponujamo vam izobraževanje o Kriptovalutah in menjalnicah Kriptovalut, naučimo vas vse o varnosti Kriptovalut in rudarjenju Kriptovalutč. Ponujamo tudi možnost KriptoKapital Naložbe in še več.

S klikom na sliko vas bo povezava pripeljala na našo stran. kjer najdete več informacij o izobraževalnih paketih.

Kje kupiti Kriptovaluto Neo in Gas?

Kupite ga lahko s klikom na gumb Registracija, kjer vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Binance.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Kje Kupiti Bitcoin in ostale Kriptovalute?

Kupite ga lahko s klikom na gumb Registracija, kjer vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Coinbase.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Dodatna ugodnost: Z nakupom nad 80 € dobite dodatnih 10 $ (8 €) za nakup kriptovalut.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Binance.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Kucoin.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Kontakt

Close Menu