Kriptovaluta
OmiseGO

Kriptovaluta-OmiseGO-Org-Logo

OmiseGO je produkt podjetja za finančno tehnologijo, ki temelji na Ethereum Blockchain tehnologiji in ponuja decentralizirano izmenjavo (Blockchain) in plačilno platformo (denarnico).

Omise

Omise je digitalni startup leta za reševanje težav z elektronskimi denarnicami na Tajskem.

Tajski digitalni start-up Omise je prejela nagrado predsednika vlade v kategoriji digitalni start-up leta na Tajski Big Bang konferenci. Na konferenci so predstavilili OmiseGO plačilni sitem in denarnico, ki temelji na Blockchain tehnologiji. Omise deluje na Tajskem, Singapurju, Japonskem in Indoneziji, kar jim je prineslo 1000% povečanje števila transakcij.

Omise je na trgu od junija 2013 dalje. To ni nova družba, temveč družba z zgodovino, jasnim ciljem in ekipo z več kot 100 zaposlenimi.

Družba ponuja sistem upravljanja plačil za podjetja, da sprejmejo plačila preko svoje mobilne aplikacije ali spletne trgovine. Delajo tudi z AliPayom. Imajo PCI DSS 3.2 (standard za varnost podatkov o plačilnih karticah) že od novembra 2016.

Sprejemanje plačil preko Alipay-a je eden najbolj priljubljenih načinov spletnega plačila na Kitajskem, ki vam omogoča dostop do več kot 450 milijonov registriranih kitajskih potrošnikov. Omise upravlja plačila med trgovci in Alipayom ter vam omogoča sprejemanje plačil, ne da bi si morali nastaviti Alipayov račun ali registrirati za kitajski bančni račun.

Omise je šele pred kratkim pridobil enega od treh največjih ponudnikov plačilnih storitev na Tajskem, Paysbuy, ki ga je licenciral operater Bank of Thailand za poslovanje z e-denarjem. Akreditiran je s znakom zaupanje (DBD Verified) s strani Ministrstva za trgovino. To zagotavlja zelo dobro uveljavljen vir aktivnih uporabnikov.

V večini azijskega sveta je denar še vedno primarna metoda s katero ljudje izmenjujejo vrednost. Ponudniki elektronskih denarnic kot sta Alipay in Venmo, so postali pomembni kanali za elektronska plačila v Aziji. Kot primer lahko pogledamo WechatPay, ki naj bi obdelal približno 50 milijard USD v transakcijah na mesec na Kitajskem, pri tem pa zaračuna 0,1-odstotno pristojbino.

Glede na raziskavo Svetovne banke o globalnem finančnem vključevanju ima le 30 odstotkov odraslih, ki živijo v državah ASEAN, dostop do kreditnih ali debetnih kartic, 71 odstotkov odraslih iz iste regije prejema svoje plače v gotovini.

Kriptovaluta OmiseGO

OmiseGO je produkt, ki ga razvija podjetje Omise. Želja je ustvariti finančno tehnologijo za uporabo plačilnih sistemov znotraj denarnice. Ta tehnologija omogoča izmenjave in plačila v realnem času in zajema celotno populacijo ljudi, kar pomeni, da so vključeni tudi ljudje, ki nimajo dostopa do bančnih storitev.

Cilj OmiseGO je omogočiti finančno vključevanje ob prekinitvi obstoječih finančnih institucij. Ustvarjalci želijo, da bi pošiljanje in prejemanje plačil ter menjava valut iz ene valute v drugo bilo cenejše.

Interoperabilnost primerjava Omisego

Interoperabilnost med zaprtimi plačilnimi sistemi (mislim na Paypal, Visa, Alipay, Apple Pay, WeChat, TenX Cards).

Če uporabljam Alipay in sprejemate plačila preko Paypala, lahko naredimo transakcijo? Kaj pa, če uporabljam Apple Pay in moj najemodajalec ima Venmo? Kaj, če imam samo evre in sprejemam USD? OmiseGO ustvarja blockchain platformo, ki omogoča izmenjavo med temi zaprtimi sistemi.

Osvoboditev trenutno neuporabnih sredstev: v zaprtih sistemih je veliko sredstev, ki se uničijo. AirMiles, Gift Cards in Rewards točke imajo vrednost, vendar jih je same po sebi težko uporabljati. OmiseGO jih bo osvobodil tako, da se bodo lahko uporabile.

Tehnologija Kriptovalute OmiseGO

V ekosistemu OmiseGO obstajata dva osnovna proizvoda: Blockchain mreža in denarnica.

OmiseGO produkt bo omogočil decentralizirano izmenjavo na javnih blokih z velikim obsegom in nizkimi stroški. S pomočjo te platforme bo OmiseGO zagotovil storitev prenosa vrednosti naslednje generacije, ki deluje med valutami in različnimi kriptovalutam.

Vsakdo bo lahko uporabil omrežje OmiseGO (povezan z glavnim omrežjem Ethereum) za izvajanje finančnih transakcij.

Tehnologija-Kriptovalute-OmiseGO

Nekatere od možnih finančnih transakcij, ki jih je potrebno opraviti z OmiseGO vključujejo plačila, nakazila, depozit plače, B2B poslovanje, financiranje dobavne verige, programe zvestobe, upravljanje premoženja in trgovanje ter druge storitve na zahtevo.

Platforma bo milijonom uporabnikom olajšala sodelovanje v svetu kriptovalut. Z uporabo denarja bodo zlahka prešli k uporabi decentraliziranih valut kot so ETH, BTC in drugi. Končni cilj OmiseGO je ustvariti stanje popolne konkurence v svetu valut:

“OmiseGO omrežje je povezava med denarjem in decentraliziranim denarjem: kar se tiče sprejema in uporabe, je sistem zgrajen tako, da bo zmagala najboljša valuta. Z odstranitvijo ovir med valutnimi transakcijami in trgovanjem OmiseGO zagotavlja, da se najboljše valute dvignejo na vrh.

OmiseGO funkcije

OmiseGO poudarja naslednje tri osnovne funkcije, tako v svoji denarnici kot tudi v njeni verigi Blockchaina:
 • Dostop: Za dostop do bančnega računa ni potreben noben bančni račun, podjetje pa bo imelo nacionalne rezerve.
 • Razširljivost: takojšnja namestitev in nizki stroški bodo ključne značilnosti platforme.
 • Varnost: Podjetje ponuja decentralizirane valute in decentralizirano skrbništvo nad znamkami.

Blockchain funkcije

Blockchain ima naslednje osnovne funkcije:

 • Decentralizirana izmenjava.
 • Mehanizem ponudnika likvidnosti.
 • Omrežje za izmenjavo sporočil.
 • Blockchain prehod s podporo za sredstva.
 • Razširljiva in javna (brez dovoljenja) blockchain knjiga.
 • Soglasje glede dokaza o deležu (PoS – Proof of Steak) povezujejo dejavnosti same verige.
 • Visoko zmogljiv sistem, ki podpira povezano gradnjo blokov.
 • Podrobnejšo tehnično razlago Blockchaina OmiseGO in kako namerava doseči zgornje cilje, si oglejte tukaj.

Funkcije OmiseGO denarnice

Trenutno ima OmiseGO SDK denarnice. SDK obljublja, da bo poenostavila izvajanje programa OmiseGO in hkrati ponudila podporo po integraciji (da bi drugim valutam omogočili hitrejši dostop do trga in obstanek na trgu).

To je denarnica z belimi oznakami kar pomeni, da lahko podjetja na različne načine izvajajo denarnico v različnih panogah. Z uporabo denarnice lahko uporabniki prosto trgujejo tako z denarnimi valutami, kot tudi skupaj z decentraliziranimi valutami.

Denarnica vam omogoča dostop do plačilnega predala Omise, kreditne in virtualne gotovinske kartice, doplačil preko števca in direktne obremenitve ter poravnave v realnem času.

Z uporabo SDK lahko podjetja ustvarijo lastne sloge in modele ali vgradijo prilagojene aplikacije. SDK se lahko uporablja za plačila ali prenose. Druga ključna značilnost denarnice OmiseGO je, da uporablja porazdeljeni odprti protokol, s čimer omogoča različnim denarnicam da komunicirajo med seboj, da bi sprostili polno moč mobilnega poslovanja.

Navsezadnje je program SDK za denarnico OmiseGO zasnovan tako, da je čim bolj prožen in da lahko pomaga različnim ponudnikom plačilnih sistemov.

Ekipa OmiseGO

Podjetje OmiseGO ali Omise je bilo ustanovljeno leta 2013. Podjetje deluje na Tajskem, Japonskem, v Singapurju in v Indoneziji. Imajo tudi načrte za hitro širitev v druge države azijsko-pacifiške regije.

Forbes Thailand je novembra 2016 izbral Omise kot “Fintech Rockstar”.
Nekateri ključni vlagatelji v Omise so: SBI Investment, SMBC, Ascend Capital, SMDV, Golden Gate Ventures in East Ventures.

Podjetje vodi direktor in ustanovitelj Jun Hasegawa ter vodja in soustanovitelj Donnie Harinsut. Omise ima tudi visokokakovosten seznam svetovalcev, med njimi so: Vitalik Buterin (ustanovitelj Ethereum), dr. Gavin Wood (soustanovitelj Ethereum) in Julian Zawistowski (ustanovitelj Golema), Roger Ver (ustanovitelj Bitcoin.com in Blockchain.com) in številni drugi strokovnjaki za kriptovalutno industrijo.

Ekipa Kriptovalute OmiseGO

Želite pridobiti znanje o Kriptovalutah, njihovih tehnologijah in namenu? Ponujamo vam izobraževanje o Kriptovalutah in menjalnicah Kriptovalut, naučimo vas vse o varnosti Kriptovalut in rudarjenju Kriptovalutč. Ponujamo tudi možnost KriptoKapital Naložbe in še več.

S klikom na sliko vas bo povezava pripeljala na našo stran. kjer najdete več informacij o izobraževalnih paketih.

Kje kupiti Kriptovaluto OmiseGO?

Kupite ga lahko s klikom na gumb Registracija, kjer vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Binance.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Kje Kupiti Bitcoin in ostale Kriptovalute?

Kupite ga lahko s klikom na gumb Registracija, kjer vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Coinbase.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Dodatna ugodnost: Z nakupom nad 80 € dobite dodatnih 10 $ (8 €) za nakup kriptovalut.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Binance.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Kucoin.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Kontakt

Close Menu