Menjalnica Kriptovalut
Binance

Binance najdemo na spletnem mestu www.binance.com. Je priljubljena Kriptovalutna menjalnica, ki postopoma pridobiva vse širši trg uporabnikov po celotnem spletu, saj nam ponuja trenutno 120 (številka kovancev se veča) različnih kovancev, med drugim tudi najnovejše kovance iz ICO projektov.

Menjalnica je še posebej močna v parih kot so: NEO/BTC, GAS/BTC, ETH/BTC in BNB/BTC. BNB je domača valuta, imenovana Binance Coin.

Binance je znana po nizki trgovalni taksi (0,1%) in hitri obdelavi transakcij. Tehnologija Binance je sposobna obdelati 1,4 milijona naročil na sekundo. Zaradi tega lahko postane vodilna menjalnica pri izmenjavi kriptovalut.

Sedež in vodstvo

Binance ima sedež v Šanghaju. Borzo vodi Changpeng Zhao in njegovo podjetje Beiji Technology. Menjalnica je najbolj znana po hitrih obdelavah transkakcij.

Avgusta 2017 je menjalnica sporočila, da se je Yi He, soustanoviteljica OKCoin, pridružila platformi. Yi He je ena izmed najbolj spoštovanih in vplivnih posameznic v kitajskem spletnem gospodarstvu. Po zapustitvi OKCoin konec leta 2015 se je Yi kot podpredsednica pridružila podjetju Yixia Technology. Kasneje je ustanovila Yi Zhi Bo, platformo za radijsko oddajanje na Kitajskem, ki je leta 2016 eksplodirala z rastjo.

Stroški poslovanja

Tako kot vse borze oz. menjalnice nam tudi Binance zaračunavajo stroške poslovanja in sicer: depozit je brezplačen, trgovanje znotraj borze znaša 0.1%, strošek izplačila je odvisen od željene valute. Tabelo stroškov najdete tukaj.

Varnost

Če ne ušpoštevamo varnostnih prioročil, je lahko poslovanje preko spleta zelo nevarno. To pomeni, da vam lahko vdrejo v račun in ostanete brez vsega.

Geslo
Geslo naj bo unikatno in povsem drugačno od ostalih dosedanjih gesel. Samo geslo naj bo sestavljeno iz štirih različnih besed, velikih in malih črk, številk in znakov. Gesla ne zaupajte nikomur! 

Primer: Beseda1!GESlo2@Saša3KriptoKapital

Dvojna avtentikacija
Uporabite dvojno avtentikacijo (2FA). Binance vam omogoča dodatno avtentikacijo preko Google Authenticator-ja. To pomeni, da morate za dostop do vašega računa poleg gesla vnesti še kodo, ki vam jo generira avtentikator. Če želite nastaviti dvojno avtentikacijo pojdite pod vaš račun, overite vaš račun in nastavite dvojno avtentikacijo.

Binance osnovni trgovalni način

1. Prodajna naročila (Sell Orders)
So vsa naročila prodaje, ki čakajo da se izvršijo, ko bo izpolnjen pogoj. To enostavno pomeni, da določimo ceno prodaje višjo, kot je trenutna cena. Da se prodajno naročilo izvede, mora nekdo na drugi strani to kupiti. To je dražba.

Primer: cena steklenice Radenske znaša trenutno 1 EUR. Mi imamo v lasti steklenico ali več steklenic in želimo prodati steklenico po ceni 1.20 EUR. Naročilo se bo izvršilo samo v primeru, ko bo nekdo na drugi strani želel kupiti steklenico po ceni 1.20 EUR.

2. Nakupovalna naročila (Buy Orders)
So vsa naročila, ki čakajo da se izvršijo. Sedaj mi želimo kupiti vendar po nižji ceni od trenutne cene. Postavimo naročilo pod trenutno ceno in čakamo, da se izvrši.

3. Odprta naročila (Open Orders)
So vsa naša naročila, ki čakajo da se izvršijo. To so nakupovalna in prodajna naročila.

4. 24 urni pregled trgovanja(My 24h Trades)
V tem predelu so zapisane vse naše transakcije, ki smo jih opravili v zadnjih 24 urah.

5. Trgovalna zgodovina(Trade History)
Pod trgovalno zgodovino vidimo vse aktualne transkakcije, ki se dogajajo v realnem času. Ko nekdo kupi ali proda Ethereum se izpiše na tem oknu. Prodaja je označena z rdečo, nakup z zeleno barvo.

6. Trgovalni pari
Če želimo trgovati z drugo kriptovaluto, poiščemo novi par. Odpre se nam trg za pripadajoči par. Če izberemo NEO/BTC pomeni, da lahko kupujemo in prodajamo NEO kriptokovance z Bitcoin kriptokovanci.

Binance napredni trgovalni način

Kriptovalute Binance - BNB

Binance ima svojo kriptovaluto imenovano Binance Coin | BNB. Le ta ponuja 50% popusta na provizijo pri nakupu preostalih kriptovalut.

Želite pridobiti znanje o Kriptovalutah, njihovih tehnologijah in namenu? Ponujamo vam izobraževanje o Kriptovalutah in menjalnicah Kriptovalut, naučimo vas vse o varnosti Kriptovalut in rudarjenju Kriptovalutč. Ponujamo tudi možnost KriptoKapital Naložbe in še več.

S klikom na sliko vas bo povezava pripeljala na našo stran. kjer najdete več informacij o izobraževalnih paketih.

Registracija in nakup Kriptovalute Binance?

Kupite ga lahko s klikom na gumb Registracija, kjer vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Binance.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Kje Kupiti Bitcoin in ostale Kriptovalute?

Kupite ga lahko s klikom na gumb Registracija, kjer vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Coinbase.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Dodatna ugodnost: Z nakupom nad 80 € dobite dodatnih 10 $ (8 €) za nakup kriptovalut.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Binance.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Kucoin.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Kontakt

Close Menu