Menjalnica Kriptovalut

Coinbase

Menjalnica Kriptovalut Coinbase je varna spletna platforma za nakup, prodajo, prenos in shranjevanje Kriptovalut. Njihovo poslanstvo je ustvariti odprt finančni sistem za svet in biti vodilna svetovna blagovna znamka za pomoč ljudem pri pretvorbi kriptovalut v svojo lokalno valuto in obratno.

Kaj nam ponuja Menjalnica Kriptovalut Coinbase?

  • Enostavno kupovanje in prodajo Kriptovalut.
  • Pošiljanje ali prejemanje kriptovalut med spletnimi denarnicami, prijatelji ali trgovci na Coinbase-u je brezplačno!
  • Z varnostjo in varnostnimi kopijami skrbijo, da ste varni in brez skrbi.
  • Je platforma “na enem mestu” – ponujajo denarnico, menjavo in trgovska orodja v enem preprostem vmesniku.
  • Coinbase je platforma na kateri se gradijo mnoge aplikacije z uporabo njihovega API-ja.

Katere denarne valute podpira Coinbase?

Digitalne valute lahko kupimo z Eurom (EUR), Ameriškim dolarjem (USD) in Angleškim funtom (GBH).

Katere kriptovalute lahko kupimo na Coinbase?

Dandanes obstaja že vrsta različnih kriptovalut, vendar se je treba zavedati, da so trenutno glavne valute Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) in Bitcoin Cash (BCH). Ko imamo vsaj eno izmed naštetih kriptovalut v lasti, lahko zakupimo tudi druge valute. To pomeni, da so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) in Litecoin (LTC) glavne kriptovalute za pretvarjanje denarne valute v digitalno valuto in obratno.

Menjalnica Kriptovalut Coinbase je dostopna Državam

Avstralija *, Kanada *, Singapur, Združene države, Združeno kraljestvo in naslednje evropske države:

Avstrija
Belgija
Bolgarija
Hrvaška
Ciper
Češka
Danska
Finska
Grčija
Madžarska
Irska
Italija
Latvija

Lihtenštajn
Malta
Monako
Nizozemska
Norveška
Poljska
Portugalska
San Marino
Slovaška
Slovenija
Španija
Švedska
Švica

Način Plačil za Evropski trg

Coinbase je platforma, ki je dostopna tako v ZDA kot v Evropi, vendar se plačilne možnosti med celinami nekoliko razlikujejo.

Nakazilo preko bančnega računa.

Za države v Evropi je na razpolago plačilno sredstvo SEPA. Ko želimo nakazati denar na Coinbase račun, izberemo možnost Deposite. Uporabite prikazane podatke za začetek prenosa SEPA v evrih z vašega bančnega računa. Pomembno je, da vključite referenčno številko, da zagotovite pravilno povezavo vašega depozita z vašim Coinbase računom.

Vaš denar bo prispel na račun v roku 1-3 delovnih dni.

Upoštevajte:

  • Vaša denarnica ne sme presegati 30,000.00€, saj vam bodo presežek takoj poslali nazaj.
  • Za dokončanje nakazila morate v svojem računu Coinbase preveriti ID in potrditi telefonsko številko.

Coinbase osnovni trgovalni način + mobilna aplikacija

Kupovanje z kreditno ali debetno kartico

Lahko kupujete s kreditno ali debetno kartico, če vaša kartica podpira “3D Secure”. S to metodo plačila vam ne bo potrebno predhodno financirati svojega računa, da bi lahko oddali naročilo. Lahko takoj kupite, brez čakanja na bančni prenos.

Če želite ugotoviti, ali vaša kartica podpira 3D Secure, se lahko neposredno obrnete na ponudnika kreditne / debetne kartice ali preprosto poskusite dodati v svoj Coinbase račun. Če vaša kartica ne podpira 3D Secure, boste dobili sporočilo o napaki. Nekatere banke bodo zahtevale različne varnostne ukrepe za odobritev nakupa s programom 3D Secure. Nekateri varnostni ukrepi, ki jih boste morda opazili, so lahko: besedilno sporočilo, varnostna kartica, ki jo je izdala banka ali varnostna vprašanja.

Želite pridobiti znanje o Kriptovalutah, njihovih tehnologijah in namenu? Ponujamo vam izobraževanje o Kriptovalutah in menjalnicah Kriptovalut, naučimo vas vse o varnosti Kriptovalut in rudarjenju Kriptovalutč. Ponujamo tudi možnost KriptoKapital Naložbe in še več.

S klikom na sliko vas bo povezava pripeljala na našo stran. kjer najdete več informacij o izobraževalnih paketih.

Kje Kupiti Bitcoin in ostale Kriptovalute?

Kupite ga lahko s klikom na gumb Registracija, kjer vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Coinbase.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Dodatna ugodnost: Z nakupom nad 80 € dobite dodatnih 10 $ (8 €) za nakup kriptovalut.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Binance.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Kucoin.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Kontakt

Close Menu