Menjalnica Kriptovalut
Kucoin

Kucoin je ena izmed največjih menjalnic Kritptovalut s sedežem v Hongkongu, ki ponuja tudi lastno Kriptovaluto KCS (KuCoin Shares).

Prijavite se na menjalnico: www.kucoin.com

Kucoin menjalnica Kriptovalut

Kucoin je menjalnica Kriptovalut, ki se je začela 15. septembra 2017. Platforma uporablja podobo Kucoin Shares (KCS) kot Binance. Ko uporabljate njihove Kucoinove delnice, dobite popust pri trgovalnih provizijah.

Na splošno si prizadevajo za bolj uporabniku prijazno menjalnico kot tradicionalne menjalnice, ki so na voljo danes. Platforma ima na primer 90% trgovalnih pristojbin z uporabniki. Prav tako ponujajo 24/7 storitev za stranke in velikodušne nagrade za napotitev.

Znana so tudi za objavljanje pari kovancev, preden so naleteli na druge glavne Kriptovalutne menjalnice. Spletna stran vsebuje seznam kovancev, ki naj bi bili v bližnji prihodnosti dodani platformi.

Kriptovaluta KCS - Kucoin delnice

Kucoinove delnice (KCS) so kovanci (kriptovaluta), ki pripadajo izmenjavi, podobni BNB na Binance. To je decentralizirana kriptokurrency, izdana na podlagi Ethereum (kovanc ERC 20).

Kupce KCS lahko kupite neposredno na svoji menjalnici. Kucoinove delnice podeljujejo različne bonuse, vključno s prihodki iz pristojbin, nižjimi stroški trgovanja in drugimi posebnimi storitvami.

Da bi izboljšali vključenost uporabnikov in izmenjali vitalnost, bodo nagrajevali spodbujevalni bonus, ki je enak 50% skupnih stroškov zaračunavanja trgovanja, ki jih zaračuna platforma, uporabnikom, ki imajo KCS na svojih računih na menjalnici. Dnevna izplačila!

Lastnosti Kucoin menjalnice Kriptovalut

1. Varna denarnica
Kucoin denarnica vključuje večplastno šifriranje, shranjevanje brez povezave v bančnem varnem, skladiščenje in redno preverjanje s strani banke.

2. Hitri depozit in izmenjava
Trdijo, da bodo sredstva, ki temeljijo na blokchain, dodana na vaš račun v roku 2 minut od transakcije, pri čemer bodo umiki opravljeni v 10 minutah.

3. 24/7 Podpora strankam
Ponujajo 24/7 podporo strankam preko Telegrama, WeChat in drugih platform.
Iz lastnih izkušenj so zelo hitra pri odzivanju na vsa vprašanja, ki jih imate!

4. Več kriptovalut
Kucoin ima veliko kripto valutnih trgov. Kucoin ima izjemno močan backend, ki jim omogoča, da v kratkem času dodajo nove kriptovalute.

5. KCS Tokens – Pasivni dohodek
Zaslužite pasivni dohodek (dividende) tako, da držite KCS Shares (kovance) v svojem računu.

6. KuCoin aplikacija za Android in IOS
Najavili so, da bodo kmalu sprostili mobilno aplikacijo za Android in iOS.

Prednosti Kucoin menjalnice Kriptovalut

1. Unikatne operativne strategije
Kucoin trdi, da lahko njene spodbujevalne politike “vzdržijo navdušenje aktivnih uporabnikov in naredijo poslovanje še bolj energično”. Njihov cilj je postati ena od najboljših 10 menjalnic po vsem svetu in verjamejo, da bodo njihovi spodbudni in referenčni bonusi med drugimi funkcijami pripomogli k temu rastu.

2. Stabilnost financiranja
Kucoin uporablja “napredne večplastne in večplastne arhitekture”. Nudijo nepopravljivo uvajanje na ravni banke na dveh lokacijah in treh centrih, ki lahko hkrati posredujejo več nalog.

3. Varnost sistema
Sistem Kucoin uporablja industrijske standardne šifrirne protokole prenosa. Na splošno si prizadevajo zagotoviti šifriranje bank in stopnje varnosti.

4. Visoko zmogljiva platforma
Trgovinska platforma Kucoin lahko obvlada dva milijona zahtev za naročanje na sekundo in en milijon naročil na sekundo na splošno.

5. Visoko odzivna ekipa
Imajo zelo odzivno ekipo, ki resnično posluša svoje uporabnike in izvaja funkcije / kovance, ki si uprabniki želijo. Kucoin izvaja tudi kul promocije in druge dejavnosti v skupnosti.

6. Napotitveni program Kucoin
So edina menjalnica, ki ponuja lep napotitveni program, ki ni piramidna shema. Več o tem spodaj.

Kucoin Partnerski program

V zadnjem času sem slišal več obtožb ljudi, ki so Kucoin označili kot Piramido / Ponzi sistem. Prvi učinek slike povzroči, da mislite, da je piramidna shema, če pa dejansko pogledate natančno, boste razumeli, da v resnici Kucoin sami sploh nimajo koristi, dajejo 90% vseh svojih zaslužkov od stroškov trgovanja osebam, ki so v partnerskem programu, medtem Kucoin jemlje samo 10%. To ni piramidna shema ali nekaj senčnega MLM, to je marketinško orodje za privabljanje več trgovcev in likvidnosti na trg. Edini ljudje, ki resnično koristijo, so trgovci predvsem, ljudi, ki so v partnerskem programu.

Poudariti moram, da je partnerski program možnost, ki jo lahko izberete. Ni nikakor nujno, da morate koga povabiti ali spamati svoj link drugim osebam. Partnerski program je lahko močno marketinško orodje, če se izvaja na pravi način. V primeru Kucoin se izvaja dobro in ne kot katera koli druga shema piramid / ponzi.

Kucoin osnovni trgovalni način

Kucoin napredni trgovalni način

Kucoin ekipa

Michael Gan (direktor)
Nekdanji tehnični strokovnjak Ant Financial (Alibaba Group) z dobro razumevanjem finančnih rešitev, podobnih Alipayju. Zaporedoma je zasedal delovna mesta višjega partnerja v več znanih internetnih podjetjih, kot so MikeCRM in Kf5.com itd.

Eric Don (COO)
Višji raziskovalec interneta in arhitektov sistemov. Pridobil je več kot 10 let izkušenj pri delovanju in začetku poslovanja v internetni industriji ter zaporedoma opravljal delovna mesta CTO in starejši partner znanih IT podjetij, med njimi Youling, Fengzheng Lianxian in Ruiyun Wulian itd.

Top Lan (CTO)
Tehnični strokovnjak Open Source Skupnosti in vodja več priljubljenih odprtokodnih projektov v githubu. Dosegel je zasnovo in uvedbo finančnega sistema Kucoin.

Kent Li (operativni direktor)
Strokovnjak za razvoj operacij in zaporedno vodil delovna mesta direktorja in arhitekta v več internetnih podjetjih. Je tudi regionalni operativni nadzornik projekta REAP, ki ga je začela Univerza Stanford v Aziji.

John Li (predsednik skupine za poslovanje)
Predsednik komunikacije Jianbang in vodja projekta slavnega domačega spletnega mesta za nakupovanje. On je odgovoren za več kot 30 skupin, ki kupujejo servisne centre po vsej Kitajski, s svojim osredotočenjem na potrošniško financiranje.

Jack Zhu (direktor marketinga)
Direktor operacij na jugozahodnem trgu iBOX PAY. Vodja skupine je z več kot 300 zaposlenimi.

Zaključek

Menim, da je Kucoin menjalnica z veliko potenciala za resnično uspešen. Njihova ekipa je izjemno odzivna in posluša skupnost, kot nobena druga menjalnica ni nikoli naredila. Cilj je, da bodo v prihodnje ena izmed 10 najboljših svetovnih menjalnic.

Resnično mi je všeč dizajn trgovanja, partnerski program in všeč mi je, da so implementirali pogled trgovanja kot svoj grafikon. Prav tako mislim, da je KCS Token odličen, saj lahko s tem zaslužite nekaj pasivnega dohodka. Večji pasivnih dohodek bo že nastal zaradi hitre rasti Kucoin menjalnice, vedno več ljudi zanima kriptovalute. In Kucoin menjalnica ponuja eno izmed najboljših izkušenj trgovanja z kriptovalutam.

Želite pridobiti znanje o Kriptovalutah, njihovih tehnologijah in namenu? Ponujamo vam izobraževanje o Kriptovalutah in menjalnicah Kriptovalut, naučimo vas vse o varnosti Kriptovalut in rudarjenju Kriptovalutč. Ponujamo tudi možnost KriptoKapital Naložbe in še več.

S klikom na sliko vas bo povezava pripeljala na našo stran. kjer najdete več informacij o izobraževalnih paketih.

Registracija in nakup Kucoin delnic?

Kupite ga lahko s klikom na gumb Registracija, kjer vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Binance.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Kje Kupiti Bitcoin in ostale Kriptovalute?

Kupite ga lahko s klikom na gumb Registracija, kjer vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Coinbase.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Dodatna ugodnost: Z nakupom nad 80 € dobite dodatnih 10 $ (8 €) za nakup kriptovalut.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Binance.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

S klikom na gumb Registracija, vas bo povezava pripeljala na menjalnico Kriptovalut Kucoin.com, enostavna registracija. Lahko takoj kupujete ali menjujete Kriptovalute brez dodatne osebne verifikacije. V primeru, da imate težave pri registraciji kliknite gumb Pomoč pri registraciji in nas kontaktirajte.

Kontakt

Close Menu