Kriptovalute so vedno bolj razširjene, z njimi se spoznava vedno širša množica, ki v njih vidi odlično priložnost za naložbo.

Najverjetneje ste že slišali in se pozanimali o tem, kako hitro je vrednost Bitcoina zrasla, prav tako pa je bilo dosti govora o tem, kako je mnogo ljudi odkrivalo pozabljene zaloge pred časom kupljenega Bitcoina in s tem so danes mnogi obogateli, postali milijonarji, si spremenili življenje.

Ne misliti, da ste zamudili vlak in je prepozno za naložbo. Kot pravijo, najboljši čas je bil včeraj, drugi najboljši pa je danes. Zakaj vlagati v Bitcoin in ostale Kriptovalute? Dovolj zgovorni so grafi rasti vrednosti. Zavedati se moramo, da so Kriptovalute zares prihodnost, kar ugotavljajo tudi številna podjetja, ki vlagajo v Kriptovalute, v novo tehnologijo.

Bitcoin in Blockchain tehnologije so spremenile finančno industrijo in pritegnile pozornost sveta, vlade in večjih zasebnih in institucionalnih vlagateljev. V času našega življenja v finančnem sektorju ni bilo in verjetno ne bo več tako korenite spremembe kot sta jo naredila Blockchain in Kriptovalute. S spremembo in inovativnostjo pridejo neverjetne priložnosti za dobiček, bolj kot jih običajno vidimo s tradicionalnimi naložbami v delnice, vzajemne sklade in druga počasnejša sredstva.

V hitro rastočem sektorju Kriptovalute je najpomembnejša odločitev sestava naložbenega portfolia. Naročniki lahko vlagajo v eno ali več Kriptovalut, odvisno od njihovih naložbenih ciljev in stopnje tveganja. Zaradi hitre in stalne rasti industrije Kriptovalute ter predanosti našega podjetja do zaupanja, preglednosti in etike vam ponujamo edinstveno priložnost, da z našo pomočjo investirate ne le v svojo prihodnost, ampak tudi v prihodnost mlajših generacij (kot so vaši otroci, vnuki, itd.)

Z našim svetovanjem in upravljanjem vašega portfolia Kriptovalut vam ponujamo priložnost, da vlagate svoja sredstva in dosežete svoje finančne cilje z minimalnim naporom.

KriptoKapital upravlja portfelje skrbno izbranih Kriptovalut,ki so najhitreje rastoča finančna sredstva. Po obsežnem raziskovanju in spremljanju matrike s približno stotim Kriptovalutami izvajamo posle s tistimi, ki imajo najmanjše profile tveganja. Analiziramo globlje kot le grafikone in številke. Razumemo več kot samo denarno vrednost Kriptovalute, ampak tudi njen globalni potencial. S skrbnim spremljanjem in naprednimi strategijami trgovanja lahko naša investicijska skupina ustvari dobiček.

Naši cilji so usklajeni z vašimi, saj vlagamo vaš kapital z enako skrbjo, z uporabo istih strategij in v številne iste Kriptovalute, kot vlagamo svojega. Naše izkušnje, uspešnost, etika in predanost pravičnemu obravnavanju in zadovoljstvu strank so odraz in cilj KriptoKapitala investicijsko svetovalnega podjetje za Kriptovaluto.

Ker je transparentnost pomembna v odnosih z našimi strankami, želimo jasno povedati, da vlagamo sredstva strank v Kriptovalute (Digitalni Denar, Cryptocurrency), ki so dosegle in verjamemo, da bodo še naprej dosegale visoke donose. Sredstev strank ne vlagamo v tradicionalne delnice, obveznice, vzajemne sklade ali druge vrednostne papirje. Zgoraj navedena združena sredstva vključujejo samo naložbe v različne globalne Kriptovalute, ki se lahko urejajo kot lastnina in ne kot tradicionalne zaloge ali vrednostni papirji.

Saša Cvijanović | KriptoKapital.si

Close Menu