Skrite Kriptovalute
Rast, Uspeh, Dobiček

KriptoKapital Skrite Kriptovalute

Katero kriptovaluto bi kupili?

Ali

Če ste se odločili za

Bi izgubili vse kar ste vložili. Kriptovaluta Bitconnect je uporabnikom oz. vlagiteljem obljubljala, da bi jim bo njigov vložen denar vsak dan zrastel za 1%. Njihova razlaga za delovanje je bila preprosto “naši roboti na menjalnicah opravijo vse delo, vam pa dajejo dobiček.” Torej robota so programirali, da prodaja in kupuje ob najboljšem času, da ustvari dobiček. Imeli so močno marketing ekipo, oglaševalo jih je veliko priljubljenih spletnih strani v Kripto svetu, prisotni so bili tudi na platformi Youtube, kjer jih je oglaševalo dosti youtuberjev z velikim številom sledilcev. Bitconnet je s svojim dobičkom nenadno izginil. Dobiček je v tem primeru bil denar od vlagiteljev oz. v tej odločitvi bi izginili z vašim vložkom. Dandanes je Kriptovaluta Bitconnect znana za največjo “ponzi” shemo, saj je vsem investitorjem pobrala denar in pustila za seboj veliko uničenje za ljudi, ki so vložili več kot so bili pripravljeni izgubiti 

Če ste se odločili za

Kriptovaluta-Ethereum-Logo

Ste uspeli. Ethereum predstavlja preobrat v Kripto svetu. V začetku svojega razvoja je Ethereum predstavljal veliko neznanko in je bil velika uganka, saj ljudje niso razumeli ideje oz. bele knjige Ethereuma. Zaradi nerazumevanja ideje Etheriuma in zaradi dejstva, da je ustvarjalec Etheriuma  (Vitalik Buterin) bil še neznan v Kripto svetu, so Etherium jemali kot ničvredno Kriptovaluto. S časom je Ethereum pridobil pozornost, saj se je ekipa programerjev in marketinga večala, razvijale so se denarnice, prihajal je na nove menjalnice, “Pametne Pogodbe” so uspešno delovale (po tem je Ethereum najbolj znan). Danes je Ethereum ena izmed največjih in najbolj uporabnih Kriptovalut. To dokazuje volumen kovancev, ki se obrača na vseh menjalnicah, predvsem pa več tisoč projektov oz. novih Kriptovalut, ki delujejo na Ethereum blockchainu. 

Skrite Kriptovalute

Cena: 69 €

Da bi se izognili usodi, ki so jo doživeli investitorji Bitconnecta in doživeli usodo kot so jo investitorji Ethereum vam ponujamo paket “Skrite Kriptovalute” kjer vam povemo katere Kriptovalute imajo večje tveganje, vendar so kljub temu primerne za naložbe, saj imajo obetavno prihodnost in lahko posledično prinesejo velik dobiček.

To so skriti dragulji v oazi Kriptovalut, ki zaradi svoje začetne faze razvoja in oglaševanja predstavljajo priložnost večjega donosa z manjšo naložbo.

  • Preučimo tehonologijo Kriptovalute.​
  • Ocenimo koliko je vreden trg niše za katero je narejena Kriptovaluta.​
  • Preverimo pristnost in kvaliteto ekipe oz. ustvarjateljev Kriptovalute.​
  • Preverimo kvalitete delovanja oz. tehnologije Kriptovalute.​
  • Pregledamo dobavo Kriptovalute.​
  • Ocenimo kdo so začetni investitorji in koliko so ali bodo dali v projekt.​
Skrite-Kriptovalute-Kriptovaluta-Vprasaj

Kontakt

Close Menu