Splošni Pogoji

Opozorilo o tveganju

Kriptovalutne naložbe vključujejo znatno tveganje izgube in morda niso primerne za vse vlagatelje. Ne smete vlagati več, kot si lahko privoščite izgubiti. Prosimo, da preberete in se dobro seznanite s tveganjem in pogoji poslovanja.
Izjava o omejitvi odgovornosti:

Pred uporabo spletnega mesta KriptoKapital.si (»storitev«), ki jo upravlja Kriptokapital (“nas”, “mi”, “našega”) preberite pogoje in tveganja poslovanja.

Vaš dostop do storitve in uporaba storitve je odvisna od vašega sprejetja in strinjanja s temi pogoji. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do storitve ali jih uporabljajo.

Če dostopate do storitev ali jih uporabljate se strinjate, da vas ti pogoji zavezujejo. Če se ne strinjate s katerimkoli delom pogojev, morda ne boste dostopali do storitve.

Povezave z drugimi spletnimi mesti

Naša storitev lahko vsebuje povezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki jih Kriptokapital.si nima v lasti ali pod nadzorom.

Kriptokapital.si nima nadzora in ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse tretjih spletnih mest ali storitev. Nadalje se strinjate in se zavezujete, da Kriptokapital.si ni neposredno ali posredno odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo je povzročil ali domnevno povzročil, ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na takšno vsebino, blago ali storitve, ki so na voljo na ali prek takšnih spletnih mest ali storitev.

Močno vam svetujemo, da preberete pogoje in pravilnike o zasebnosti spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki jih obiščete.

Prekinitev

Mi lahko takoj prekinemo ali začasno prekinemo dostop do naše storitve brez predhodnega obvestila ali odgovornosti iz katerega koli razloga, tudi brez omejitev, če kršite pogoje.

Vaš račun lahko prekinemo ali začasno ukinemo takoj, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, iz kakršnega koli razloga, tudi brez omejitev, če kršite pogoje.

Pravo

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu z zakonodajo Slovenije.

Naše neizpolnjevanje pravic ali določitev teh pogojev se ne šteje za odpoved teh pravic. Če katera koli določba teh pogojev ni sodna ali neizvršljiva, ostanejo določbe tega pogoja še naprej veljavne. Ti pogoji predstavljajo celoten sporazum med nami v zvezi z našo storitvijo in nadomeščajo in nadomestijo morebitne predhodne dogovore, ki bi jih lahko imeli med nami v zvezi s storitvijo.

Spremembe

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremenimo ali nadomestimo te pogoje. Če je sprememba materialna, bomo poskušali zagotoviti vsaj 30 dni pred vsakim začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj pomeni bistveno spremembo bomo določili po lastni presoji.

Če nadaljujete z dostopom do storitve ali uporabite našo službo po uveljavitvi teh sprememb, se strinjate, da jih spremenite. Če se ne strinjate z novimi pogoji, nehajte uporabljati storitev.

Piškotki

Če pustite komentar na naši spletni strani, se lahko odločite, da shranite svoje ime, e-poštni naslov in spletno mesto v piškotkih. To so za vaše udobje, tako da vam ni treba ponovno izpolniti podrobnosti, ko zapustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Analitika

Google Analytics

Kako dolgo bomo zadržali vaše podatke

1 leto

Potni stroški

Prevoz do stranke (do 10km brezplačno, nad 10km) 0,35 €/km 

Ostalo

  • Za vaše podatke ne odgovarjamo.
  • Opravljamo samo storitve, ne prodajamo programov ali strojne opreme.

Če imate kakršna koli vprašanja o teh pogojih, nas kontaktirajte.

Close Menu