Varnost Kriptovalut
Pri Nakupu, Pri Prodaji, Pri Prenosu

KriptoKapital Varnost Kriptovalut

Varnost Denarnic Kriptovalut

Namestimo vam programsko denarnico kriptovalut. V primeru strojne denarnice kriptovalut vam pokažemo kje jo kupiti, da se zavarujete pred zlonamernimi prodajalci rabljenih ali “novih” strojnih denarnic kriptovalut. Če kupite rabljeno ali “novo” strojno denarnico kriptovalut od neuradnega prodajalca, obstaja velika možnost, da le ta s časom dostopa do vaše denarnice. Vedite, da je strojna denarnica ali programska denarnica samo “ključ” do vaše denarnice. Dejanske kriptovalute se nahajajo v Blockchhain-u, ki je lahko dostopen vsakomur, ki ima vaš ključ (seed).

Denarnica-Kriptovalut-Ledger-Nano-S-Logo
Denarnica-Kriptovalut-Trezor-Logo

Varnost Menjalnic Kriptovalut

Nakup Kriptovalut na raznih menjalnicah je lahko na začetku zelo težko in predvsem stresno opravilo. Stopnja težavnosti in stresa se pri prenosu Kriptovalut samo še poveča. To je čas, ko čakate prenos Kriptovalute iz menjalnice na vašo denarnico. Pokažemo vam postopek registracije na razne menjalnice Kriptovalut in katere so zaupanja vredne menjalnice. Veliko menjalnic Kriptovalut deluje tako, da se ko nakažete denar in kupite Kriptovaluto pri prenosu Kriptovalute na vašo denarnico pojavi “napaka”. Obstaja veliko ljudi, ki svojega denarja po nakazilu na menjalnico Kriptovalut nikoli več ne vidijo, saj obstaja veliko slabih menjalnic, ki ne odgovarjajo na vaša vprašanja, tudi če denar izgine iz vašega računa.

KriptoKapital-Menjalnice-Kriptovalut

Varnost vaših naprav

Največja napaka, ki jo uporabniki kriptovalut delajo je, da uporabljajo obstoječe računalnike, prenosnike, mobitele, itd. za uporabo, nakup, prenos ali prodajo kriptovalut. Obstoječi antivirusi ali požarni zidovi na vašem sistemu niso dovolj za varnost vaših kriptovalut. Vpleteni so dodatni postopki in ukrepi predvsem znanje uporabnika, da zagotovimo varnost pri uporabi naših kriptovalut. Konec koncev smo mi sama svoja banka, ker moramo sami poskrbeti za svojo varnost. 

 • Razložimo vam nevarnosti katere se lahko zgodijo pri okuženih sistemih.
 • Povemo in pokažemo vam na kaj morete biti pazljivi pri uporabi, prenosu, prodaji in nakupu kriptovalut.
 • Pregledamo vaše naprave in ocenimo ali je naprava varna za uporabo za vaše kriptovalute.
 • V primeru, da napave niso varne za vaše kriptovalute. Vam uredimo programsko okolje za varno uporabo kriptovalut.
 • Ustvarimo Google authenticator za preverjanje dostopov vaših naprav in menjalnic kriptovalut.
 • Uredimo programsko shrambo za vsa vaša gesla, da imate varni in lažji dostop do vseh gesl, ki jih uporabljate.
Varnost Sistema Kriptovalut Bitcoin

Varnost Kriptovalut

Cena: 99 €

V Kripto svetu obstaja veliko nevarnosti. Glede na dejstvo, da je v Kripto svetu velik pretok denarja, obstaja velika možnost, da vam želi nekdo škodovati oz. odtujiti vaše kriptovalute. Varnost je pri Kriptovalutah prva na listi prioritet. Pred nakupom Kriptovalut je potrebno razumeti osnove varnosti, kot so delovanje Kriptovalut in možnosti zavarovanja pred krajo. Potrebno se je tudi zavedati dejstva, da lahko vsak uporabnik z lahkoto stori napako pri nakupu, prodaji in prenosu Kriptovalut na denarnico. 

 • Naučimo vas osnov varnosti Kriptovalut.​
 • Pregled sistema, kjer boste opravljali nakup, prodajo in hranjenje vaših Kriptovalut.​
 • Pregled morebitnih zlonamernih programov, virusov in skript.​
 • Namestitev programskih denarnic Kriptovalut.​
 • Namestitev strojnih denarnic Kriptovalut.​
 • Posodobitev programske opreme strojnih denarnic Kriptovalut.​
 • Namestimo naše varnostne programe za preprečevanje kraj.​
Varnost-Kriptovalut-Bitcoin-Piramida

Kontakt

Close Menu